Nieuwbouw stappenplan in Flevoland
Klaar om je nieuwbouw droomhuis te bouwen in provincie Flevoland? Of wil je een woning uit een nieuwbouwproject kopen? Deze gids neemt je mee door elke stap van het proces, van het vinden van het juiste perceel tot het betrekken van je nieuwe woning.
Het is geschreven door K4 architecten en Subhan Ingenieursbureau beiden uit Emmeloord. Bureaus die jarenlange ervaring hebben met nieuwbouwwoningen in provincie Flevoland. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste beslissingen neemt voor je nieuwe woning, woningbouw of nieuwbouwprojecten.
Stel je voor dat je elke dag wakker wordt in een gloednieuwe woning, speciaal voor jou ontworpen. Met deze gids kun je die droom werkelijkheid maken. Volg de stap-voor-stap instructies voor nieuwbouwprojecten en voor je het weet woon je in je eigen nieuwbouwhuis.
In 8 stappen naar bouwen nieuwbouw Flevoland
Ben je geïnteresseerd in het bouwen van een nieuwbouwwoning? Ben je bezig met nieuwebouwprojecten? Provincie Flevoland is de plaats waar je moet zijn! Je kunt beginnen door deze 8 eenvoudige stappen te volgen. Eerst geven we een overzicht van wat er gedaan moet worden en daarna gaan we meer in detail in op elke stap;
Table of Contents
Toggle1. Voorbereiding: de sleutel tot een succesvol woningbouw project
Een van de belangrijkste dingen die je moet doen als je van plan bent een huis te bouwen, is nadenken over wat je wilt. Je moet je eisen en wensen op een rijtje zetten, zodat je kunt zien of er gemeentelijke eisen in Flevoland zijn en wat voor soort nieuwbouwwoning je wilt bouwen.
Als je in detail weet hoe je huis eruit moet zien, kun je het programma van eisen opstellen. Je kunt het programma van eisen gebruiken om te overleggen met je aannemer, architect en ontwerper. In het programma van eisen kun je het volgende opnemen:
Het budget: hoe maak je een budget dat voor jou werkt?
Voordat je de sprong op de onroerend goed markt waagt, is het van essentieel belang om een stap terug te doen en je financiële situatie te beoordelen. Hoeveel kun je realistisch gezien lenen? Wat zijn de verwachte opbrengsten van de verkoop van je huidige woning?
Het is ook belangrijk om rekening te houden met de extra kosten die met de aankoop van een nieuw eigendom gepaard gaan. Bijvoorbeeld de kosten van een nieuwe keuken, eventuele verbouwingswerken die uitgevoerd moeten worden en (tijdelijke) dubbele woonlasten. Door met al deze factoren rekening te houden, zul je in een veel betere positie zijn om een verstandige investeringsbeslissing te nemen.
Krijg een goed financieel beeld je van nieuwbouw project in Flevoland
Om een duidelijk beeld van je financiën te krijgen, is het belangrijk te weten hoeveel geld je tot je beschikking hebt. Er zijn vier stappen die we aanbevelen om te volgen om dit bedrag nauwkeurig te kunnen inschatten:
- Bepaal de waarde van je huidige woning. De huidige vraagprijs voor je huis is een goede maatstaf voor de waarde ervan. Je kunt dit te weten komen via een ervaren makelaar, die zijn deskundigheid en toegang tot talrijke bronnen zal gebruiken om te bepalen hoeveel huizen als het jouwe vandaag op de markt waard zijn - er is geen betere manier.
- Heb je al een deel van je hypotheek afbetaald? Zo ja, hoeveel heb je afbetaald? Je mag dit meteen gebruiken voor een aanbod van je nieuwbouwwoning.
- De hoeveelheid spaargeld die je hebt is belangrijk, want de bank zal daar rekening mee houden als ze beslist hoeveel geld ze je wil lenen.
- Bepaal samen met de bank de maximale lening.
Welke kosten komen er bij nieuwbouwprojecten om de hoek kijken?
Als je eenmaal een goed idee hebt van je financiële situatie, is het tijd om de kosten te gaan schatten. De grootste kostenpost zal waarschijnlijk de aankoop van je grond zijn, gevolgd door de bouw van je huis. Vergeet niet de kosten voor het inrichten van je nieuwbouwwoning mee te rekenen, evenals de kosten van een keuken en badkamer.
Misschien wil je ook budget uittrekken voor de kosten van landschapsarchitectuur, hoewel dit vaak geleidelijk kan gebeuren. Door de tijd te nemen om je financiën te begrijpen en je kosten realistisch te schatten, kun je helpen voorkomen dat je droomhuis een geldput wordt.
Wonen in provincie Flevoland: bepaal de locatie voor je project
Bij het nemen van de beslissing waar je gaat wonen, zijn er een aantal factoren waarmee je rekening moet houden. Voor sommigen kan de belangrijkste factor de nabijheid van familie of vrienden zijn. Anderen geven misschien de voorkeur aan toegang tot voorzieningen of buitenruimte. En weer anderen zullen het meest bezorgd zijn over een veilige en betaalbare plek om je thuis te noemen. Bovendien wil je bepalen of je naar de stad of het platteland wilt.
Als het gaat om het vinden van een plek om je thuis te noemen, heeft iedereen dus verschillende prioriteiten. Voor ouders met jonge kinderen is een veilige en kindvriendelijke buurt een must. En, omdat school zo'n belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van een kind, is een goede school in de buurt ook een eerste zorg.
Alleenstaanden, daarentegen, kunnen aan andere voorzieningen prioriteit geven. Ze wonen misschien liever in een buurt met gemakkelijke toegang tot sociale activiteiten en uitgaansgelegenheden. Omdat ze vaak van huis zijn voor werk of vrije tijd, hebben ze misschien niet zo veel woonruimte nodig. Wat je prioriteiten ook zijn, het is belangrijk dat je een buurt vindt die bij je levensstijl past.
Nieuwbouwwijken: waar moet ik bij mijn woonplek op letten?
Ongeacht wat voor jou het belangrijkst is, zijn er een paar dingen die iedereen in gedachten moet houden bij het kiezen van een woonplek. Ten eerste is het belangrijk om je ervan te vergewissen dat je je de kosten van het wonen in de door jou gekozen plaats kunt veroorloven. Dit omvat niet alleen de kosten van huisvesting, maar ook de kosten van voedsel, vervoer, en andere eerste levensbehoeften.
Ten tweede is het belangrijk om na te denken over je werksituatie. Als je van plan bent voor je werk naar een stad te pendelen, zul je rekening moeten houden met de kosten en de tijd die je dagelijks voor je woon-werkverkeer nodig hebt.
Tenslotte is het belangrijk om bij het kiezen van een plaats rekening te houden met je levensstijl. Als je graag tijd buiten doorbrengt, wil je misschien een plaats kiezen met gemakkelijke toegang tot parken of wandelpaden. Of als je een meer stedelijke levensstijl verkiest, kies je misschien een plaats met gemakkelijke toegang tot restaurants en winkels.
Door de tijd te nemen om al deze factoren te overwegen, kun je er zeker van zijn dat je de perfecte plek vindt om je thuis te noemen. Voor je met de bouw begint, overleg je met je gemeente in Flevoland om te zien wat mogelijk is.
Bouwstijl van de woning: wat past bij jou?
Als het tijd wordt om je nieuwbouwwoning te bouwen, wil je er zeker van zijn dat je een duidelijk idee hebt van wat je zoekt. Inspiratie kun je uit allerlei bronnen halen, maar een van de beste plaatsen om te beginnen is online. Het is gunstig om vooraf onderzoek te doen. Er zijn een aantal websites die gespecialiseerd zijn in het tonen van verschillende soorten woningen, en je kunt door honderden verschillende stijlen bladeren voor je een beslissing neemt.
Als je je opties hebt beperkt, kun je daarna beginnen met prijzen te vergelijken en bedrijven te zoeken die de eigenschappen bieden die je zoekt. Met een beetje onderzoek ben je goed op weg om het perfecte nieuwbouw voor jou en je gezin te vinden.
Inspiratie voor een nieuwe woning bouwen
Lukt het je toch niet om de juiste inspiratie te vinden? Probeer dan eens te zoeken naar de volgende stijlen:
- Klassiek
- Modern
- Landelijk
- Eigentijds
- Jaren 30
De provincie Flevoland heeft verschillende nieuwbouwprojecten. Bezoek bijvoorbeeld Lelystad, Almere, Noordoostpolder, Emmeloord of andere gebieden. Er is veel initiatief met betrekking tot nieuwbouwwijken. Bezoek een aantal en laat je inspireren.
2. Zoek een geschikte kavel
Een kavel is een stuk land binnen het zoekgebied van je bouwterrein waar je een nieuwbouwwoning kunt bouwen. Bij voorkeur is dit kavel bouwrijp, zodat allerlei onderzoek en investeringen niet nodig zijn voor je kunt beginnen met bouwen. Ga bij de aanbieder van de kavel na of de grond inderdaad bouwrijp is.
Waar vind je een kavel waar je echt op wilt wonen? Dat is op het ogenblik niet zo gemakkelijk. De kosten van een kavel lopen nogal hoog op. Je kunt kijken of er kavels beschikbaar zijn bij de gemeentes in Flevoland waar je wilt wonen. Deze kavels zijn te vinden op hun website. Bovendien is het slim om te kijken of je via een makelaar een mooi kavel kunt vinden. Met zorgvuldig zoeken kun je misschien net de perfecte kavel voor je nieuwbouw droomhuis vinden.
Hulp nodig bij zoeken van een kavel?
Ruilbestemming in de provincie
Als je op een bepaalde plaats nieuwbouw wilt bouwen, maar geen beschikbare kavels lijkt te vinden, kan het verstandig zijn een bestaand eigendom te zoeken dat je kunt afbreken en waarop je kunt herbouwen of verbouwen. Dit komt vooral voor in gebieden waar een beperkt aantal woonmogelijkheden is. In de meeste gevallen zullen gemeenten in Flevoland niet snel nieuwe bouwprojecten goedkeuren, dus dit kan je beste optie zijn.
Je kunt het huidige eigendom ruilen tegen een ander en per saldo komen er niet meer huizen in de buurt. Natuurlijk wil je al je mogelijkheden onderzoeken voor je een beslissing neemt. Maar als je aan een bepaalde plaats gehecht bent, kan dit de beste manier zijn om je droomhuis werkelijkheid te laten worden.
3. Ontwerp je woning: voordelen van ontwerpen van woningbouw
Het ontwerp van je nieuwe woning is een cruciale stap in het zelfbouwproces. Als je eenmaal de financiering en het stuk grond veilig gesteld hebt, kun je eindelijk aan de slag om je droom werkelijkheid te laten worden. Maar natuurlijk moet het duidelijk zijn hoe je droomhuis eruit moet zien. Droom je al jaren van je eigen inloopkast of wil je partner liever een extra logeerkamer op zolder? Om dit te visualiseren kun je een schets laten maken.
De schets helpt je bij het bepalen van de indeling van de kamers, de plaatsing van ramen en deuren, en eventuele andere kenmerken die je in je nieuwbouw wilt opnemen. Met een duidelijke visie voor je droomhuis kun je beginnen aan het proces om het werkelijkheid te maken.
Woningen ontworpen door K4 Architecten
Kan ik nieuwbouw in Flevoland zelf ontwerpen?
Let op, hoewel je misschien een algemeen idee in je hoofd hebt van hoe je wilt dat je huis er uitziet, kan het moeilijk zijn dat te vertalen in een gedetailleerde en bouwklare schets. Daarom kiezen veel mensen ervoor om met een professionele architect of ontwerper te werken.
Als je zeker bent dat je een schets kunt maken, kun je overwegen het zelf te doen. Bedenk wel dat je schets moet voldoen aan alle eisen van het bouwbedrijf of de aannemer met wie je samenwerkt. Anders kun je uiteindelijk een heel ander nieuwbouw krijgen dan je oorspronkelijk voor ogen had.
Laat je bouw ontwerp maken door een architect en constructeur
Als je een nieuw huis laat bouwen, zijn er veel voordelen aan als je je plannen laat schetsen door een architect of constructeur dat het daadwerkelijk gaat bouwen. De architect denkt tijdens de schets- en ontwerpfase al vooruit aan het bouwproces. De constructeur houdt rekening met factoren als hoe je je nieuwbouw het beste kunt bouwen om aan je wensen en budget te voldoen. Oplevering van nieuwbouwprojecten gaat daardoor meer secuur.
Omdat fouten in de bouw erg duur kunnen zijn om te herstellen, is het belangrijk om van tevoren aandacht aan deze zaken te besteden. Als je later ontdekt dat er tijdens de bouw van je huis iets fout is gegaan, is de kans groot dat het je veel geld kost om het te laten herstellen.
Als je wensen en budget echter nauw aansluiten bij een van de standaard huisplannen van het bedrijf, kunnen ze dat misschien als uitgangspunt nemen, wat je zowel tijd als geld kan besparen. Is de schets compleet en helemaal af? Dan mag je bijna beginnen met de bouw van je nieuwe woning.
4. De eisen voor nieuwbouw berekeningen en bouwtekeningen
De volgende stap na het bepalen van je kavel en schetsen is het maken van een bouwtekening. Op deze bouwtekening staat al het volgende:
- Voor iedere verdieping een aparte plattegrond (schaal 1:100)
- Vooraanzicht, zijaanzichten, en achteraanzicht (schaal 1:100)
- Doorsnede’s (schaal 1:100)
- Fundering- en rioleringsplan (schaal 1:100)
- Voor iedere verdieping een aparte vloerplan ( schaal 1:100)
- Kapplan (schaal 1:100)
- Bouwdetails (schaal 1:10)
- Een situatietekening van het gebied rond het eigendom (schaal 1:500)
- Een kleurenoverzicht van de steen, het voegsel, de raamkozijnen, en de dakgoten.
- Details van voorzieningen: rookmelders, sanitaire voorzieningen, afmetingen van de deuren, inbraakbeveiliging, enz.
Het Bouwbesluit is de wet die beschrijft alle voorschriften waaraan een bouwwerk moet voldoen. Deze specificaties moeten vastgelegd worden voor een aanvraag Omgevingsvergunning.
Berekeningen maken voor je woning
Voordat met de bouw van een nieuw huis begonnen kan worden, moeten een aantal berekeningen gemaakt worden om er zeker van te zijn dat het eindproduct veilig zal zijn en aan de voorschriften voldoet.
Deze berekeningen omvatten sterkteberekeningen, die de draagkracht bepalen van de verschillende materialen die gebruikt zullen worden; daglichtberekeningen, die verzekeren dat elke kamer voldoende natuurlijk licht zal hebben; EPC berekeningen, die de energie-efficiëntie van het huis beoordelen; ventilatieberekeningen, die verzekeren dat er voldoende luchtstroom is; en berekeningen van de milieuprestaties, die het milieu-effect van het huis evalueren.
Bovendien worden akoestische berekeningen gemaakt om te bevestigen dat het huis aan de geluidsvoorschriften voldoet, en wordt een brandveiligheidsbeoordeling uitgevoerd om te verzekeren dat je nieuwbouw veilig is in geval van nood. Tenslotte wordt een oppervlaktetest uitgevoerd om de totale vierkante oppervlakte van het huis te berekenen en te bevestigen dat het aan de plaatselijke bouwvoorschriften voldoet. Deze verschillende berekeningen kunnen vervelend lijken, maar ze zijn essentieel om te verzekeren dat het eindproduct veilig is en aan de voorschriften voldoet.
Correcte berekeningen voor nieuwbouwprojecten
Als je een bouwproject aan het plannen bent, is het belangrijk dat alle berekeningen correct worden uitgevoerd. Anders zou je kunnen eindigen met een constructie die niet veilig is en niet aan de voorschriften voldoet. Daarom is het een goed idee om de berekeningen aan de vaklui over te laten. Als je naar een architectenbureau komt, zorgen zij ervoor dat alles correct gedaan wordt.
Vraag een vergunning aan voor het kopen en ontwerpen van nieuwbouwprojecten
Als je het groene licht hebt van je plannen en berekeningen, ben je klaar om een vergunning aan te vragen. Afhankelijk van de gemeente in Flevoland en het soort bouwwerk, kun je de vergunningsaanvraag zelf doen of iemand inhuren. Als je nieuwbouwprojecten bouwt, is het meestal aan te raden het papierwerk door een vakman te laten doen, want het kan nogal wat voeten in de aarde hebben.
Voor het verkrijgen van een vergunning om te mogen bouwen, moet je naar het digitaal omgevingsloket gaan. Na het indienen van de stukken heeft de gemeente 8 tot 14 weken de tijd om tot het verlenen van de vergunning te komen. Maar het meeste werk gaat daaraan vooraf. Als de aanvraag wordt afgewezen, zoek dan uit waarom en breng de nodige veranderingen aan voor je hem opnieuw indient. In totaal kan het proces tot 8-14 weken duren. Daarom is het goed om daar de tijd voor te nemen.
5. Bouw van nieuwbouwprojecten
Je droomhuis in werkelijkheid omzetten is geen sinecure, en het is belangrijk dat je een aannemer in Flevoland kiest die je kunt vertrouwen om het werk goed te doen. Je architectenbureau kan je helpen om één of meerdere aannemers te kiezen. Belangrijk is dat er wederzijds vertrouwen is dat verder reikt dan de plezierige kennismaking.
Als je zonder extern bouwkundig bestek een contract met een aannemer wil sluiten, is het belangrijk na te gaan of de offerte van de aannemer ook een bouwgarantie bevat. Voor het geval er tijdens de bouw iets met de aannemer gebeurt. Meestal is de bouwkundig aannemer aangesloten bij een garantie-instelling als Woningborg, SWK, of BouwGarant.
Wanneer je een architect in de arm neemt worden deze zaken in een bouwkundig bestekboek vastgelegd. Dat is het juridisch en bouwkundig contract dat je aangaat en dat mag dan ook maatwerk zijn voor de eigen situatie. Als je voor veel geld vergaande verplichtingen aangaat, wil je dat graag met de nodige zorgvuldigheid doen.
6. Oplevering van een woning
De oplevering van je nieuwe huis is een gedenkwaardige gebeurtenis. Je hebt maanden, soms zelfs jaren, op de dag gewacht om je woning te bouwen, te kopen en een prachtige ruimte te ontwerpen. Als je de sleutels aan je bouwer overhandigt, kun je niet anders dan een gevoel van trots en voldoening ervaren. Maar de oplevering is ook een formeel moment. Na de inspectie van je nieuwbouw ondertekenen jij en de bouwer het zogenaamde opleveringsrapport (proces-verbaal van oplevering).
Door het opleveringsrapport te ondertekenen, accepteer je je nieuwe huis met uitzondering van de geconstateerde gebreken. Je bouwer belooft die gebreken binnen drie maanden te verhelpen. Je hebt het wettelijke recht de oplevering te weigeren als het huis niet klaar is voor bewoning.
Dit document is belangrijk omdat het zowel jou als je bouwer beschermt. Het is een manier om te verzekeren dat alle openstaande problemen met je huis tijdig en goed worden opgelost. Als je vragen hebt over het opleveringsrapport, stel ze dan zeker aan je bouwer voor je het ondertekent.
Wist je dat ...
T.b.v. de aanvraag van een omgevingsvergunning een voorlopig energielabel wordt aangevraagd en dat de aannemer vóór de oplevering een definitief energielabel moet afgegeven op basis van een gecertificeerde rapportage. Zonder dat geen oplevering.
Voldoet de ruimte woning wel aan de gestelde eisen?
Het kopen van een nieuw huis is een grote investering, en een die niet lichtvaardig moet worden opgevat. Als je een nieuw gebouwd huis koopt, is het belangrijk dat je zeker weet dat de woning en ruimte aan alle geldende bouwvoorschriften voldoet. Helaas is dit niet altijd gemakkelijk vast te stellen, want veel gebreken zijn niet onmiddellijk zichtbaar.
Daarom kan het nuttig zijn een onafhankelijke bouwkundige in te huren om je huis en ruimte te inspecteren en een rapport van eventuele gebreken samen te stellen. Ben je al lid van de Vereniging Eigen Huis? Dan kun je tegen gereduceerde kosten een acceptatie-inspectie aanvragen. Deze inspectie duurt ongeveer twee uur in Flevoland en kan je gemoedsrust geven in de wetenschap dat je nieuwe huis aan alle geldende eisen voldoet.
7. Waarom nieuwbouwwoning realiseren?
Er zijn verschillende aspecten waarmee je rekening moet houden bij het bouwen van een nieuw huis. Aan de ene kant is een zelfgebouwd huis een geweldige manier om precies te krijgen wat je wilt. Je kunt elk detail aanpassen, van de indeling tot de afwerking, en een ruimte creëren die perfect aan je behoeften voldoet.
Anderzijds kan het bouwen van een nieuw huis een riskante en dure aangelegenheid zijn. Er is altijd kans dat er tijdens de bouw iets misgaat, en je kunt uiteindelijk meer uitgeven dan je verwacht had. Alvorens de beslissing te nemen om te bouwen, is het belangrijk alle voor- en nadelen af te wegen. Pas dan kun je een weloverwogen beslissing nemen over de vraag of zelfbouw in Flevoland iets voor je is.
Voordelen van nieuwbouw: beter dan het kopen van een oude woning
Nieuwbouw biedt veel voordelen die misschien net zijn wat je zoekt. Je zult de eerste persoon zijn die in je huis woont, dus alles zal nieuw zijn en je zult lange tijd nauwelijks onderhoud hebben. Nieuwbouw is vaak energiezuiniger, wat betekent dat je op je maandelijkse energierekeningen bespaart.
Bovendien heeft nieuwbouw over het algemeen meer aanzien dan oudere huizen. Als je een minder dure optie zoekt, worden prefab huizen steeds populairder en bieden ze veel van dezelfde voordelen als traditionele nieuwbouw. Nu is de perfecte tijd om te profiteren van alles wat nieuwbouw te bieden heeft!
Nadelen van nieuwbouw
Natuurlijk is nieuwbouw niet zonder nadelen. Het grootste nadeel zijn de kosten. Nieuwbouw is kan duurder zijn het kopen van een bestaande woning. Bovendien kan het bouwproces stressvol en tijdrovend zijn. Er is altijd een kans dat er tijdens de bouw iets misgaat, wat kan leiden tot vertragingen en extra kosten. Als je niet oppast, kun je uiteindelijk meer uitgeven dan je verwacht had.
Een ander nadeel van nieuwbouw is dat het langer kan duren om ze te verkopen dan een bestaand huis. Dit komt omdat kopers vaak de voorkeur geven aan huizen waar ze meteen in kunnen trekken. Als je van plan bent in de nabije toekomst te verkopen, kun je misschien overwegen een nieuw huis te bouwen.
8. Laat je inspireren door voorbeeldwoningen
Kom met je inspiratie en de mooiste voorbeeldwoningen naar je architect en hij helpt je de puzzel te leggen. Je hoeft niet alle vragen beantwoord te hebben, je hoeft niet persé alles precies te kunnen benoemen. Jouw verhaal wordt het fundament voor die geheel eigen woning, op maat, duurzaam passend bij het budget.
Statig, landelijk en modern, onze woningen zijn ontworpen om zowel praktisch als stijlvol te zijn. Dus wat je stijl ook mag zijn, we zijn er zeker van dat we je kunnen helpen door het perfecte ontwerp voor je te maken.
3D visual van voorbeeldwoningen in Nagele
Voorbeeldwoning in Nagele
Bezoek nieuwbouwprojecten in de provincie Flevoland
Bij Subhan Ingenieursbureau & K4 architecten begrijpen we dat een huis kopen in Flevoland een enorme investering is. Daarom bieden we potentiële kopers de gelegenheid onze voorbeeldwoningen (van buitenaf) te bezichtigen. Zo kun je een indruk krijgen van de indeling en het ontwerp van onze huizen voor je een verbintenis aangaat. Ons team leidt je graag rond en beantwoordt al je vragen. Neem vandaag nog contact met ons op om een rondleiding te plannen!
Vraag een adviesgesprek aan
Een woning kopen, ontwerpen en nieuwbouwen in Flevoland kan een hele opgave zijn. Er zijn zoveel dingen te overwegen, van de plattegrond tot de afwerking. Het is moeilijk te weten waar je moet beginnen als je een nieuw huis koopt. Kies je eerst de plattegrond, of de afwerking? Hoe zit het met de buurt? Ga je naar de stad of het platteland? Hoe weet je of je een goed aanbod krijgt?
Dat is waar wij om de hoek komen kijken. We bieden advies over nieuwbouw en verbouw in provincie Flevoland, en helpen je alle aspecten van het ontwerpen en bouwen van een woning te begrijpen. We beantwoorden alle vragen die je hebt en helpen je de keuzes te maken die voor jou de juiste zijn.
Met onze jarenlange ervaring in nieuwbouw- en verbouwprojecten kunnen we je begeleiding bieden die je helpt met het beste aanbod om je nieuwbouw te realiseren. Dus als je overweegt een nieuw huis in Flevoland te ontwerpen of bouwen, maak dan eerst een afspraak met ons!
Onze adviezen houden niet bij de grenzen van Flevoland op. Ook in de rest van het land (van Friesland & Groningen tot aan Zeeland en Limburg) zijn we mensen van dienst met de realisatie van hun droomhuis, tot in Suriname aan toe.